Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • venkel 200.0 g
  • bleekselderij 200.0 g
  • tomaten, gemengde 3.0 kg
  • lavas 10.0 g

Opmaak:

  • basilicum 2.0 takjes

Lavas is een prachtige smaakmaker die ook wel eens als zoutvervanger gebruikt wordt.

...

Bereiding

  1. Salade:

    Maak de venkel en de bleekselderij schoon en snijd deze dun op de mandoline.
    Zet de gesneden venkel en bleekselderij op ijswater.
    Maak de tomaten schoon en snijd ze naar eigen inzicht in stukken.
    Snijd de lavas ragfijn en vermeng deze met de naturel dressing.
  2. Opmaak:

    Verdeel de gesneden tomaten over de bowls.
    Leg de knapperige venkel en bleekselderij erbij en schep de dressing over de salade.
    Maak de salade af met wat basilicum blaadjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu