Menu
Punten

We weten dat een geweldige smaak begint bij geweldige ingrediënten en het is onze ervaring dat de beste ingrediënten ontstaan uit duurzame omstandigheden. Dat vond Richard Hellmann ook. Dat is de reden dat hij gebruikmaakte van de allerbeste ingrediënten die hij kon krijgen toen hij zijn eerste blue ribbon mayonaise produceerde. De Blue Ribbon staat voor een kwaliteitsproduct en is uitgegroeid tot het iconische symbool van Hellmann’s Mayonaise.
Echte ingrediënten, echte toewijding

In 1905 opende Richard Hellmann’s een delicatessenzaak op Columbus Avenue, New York. Hier begon hij met de verkoop van de heerlijke mayonaise naar receptuur van zijn vrouw.

Hij verkocht twee soorten mayonaise, en om de twee soorten goed te kunnen onderscheiden deed Richard om een van de twee een blauw lintje. De mayonaise met “the blue ribbon” werd al snel de favoriet in New York. De consumenten spraken met elkaar over Hellmann’s mayonaise en binnen de kortste keren was de mayonaise niet aan te slepen. Tijd voor uitbreiding en dus werd de eerste Hellmann’s fabriek gebouwd. 

 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu