Menu
Punten

Ingrediënten

+

Langoustines:

  • verse langoustinestaartjes 20.0 st

Garnituur:

Opmaak:


“Carpaccio” is een echte klassieker die niet op het menu mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Langoustines:

    Maak de langoustines schoon.Plet de langoustinestaartjes tussen een vacuümzak en vries deze in.
  2. Garnituur:

    Meng de kerrie en de vinaigrette door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper.Schil de mango en snijd deze in mooie blokjes.Snijd de appel in dunne plakjes en vacuümeer deze samen met het gingerbeer.Steek de appelplakjes uit met een steker.
  3. Opmaak:

    Verdeel de currycrème op de borden en leg de langoustinecarpaccio erop.Besprenkel met wat vinaigrette en kruid met zout en peper. Garneer met de appel, mango, ijskruid en wat geraspte limoenschil.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu