Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Langoustines:

  • verse langoustinestaartjes 20 st

Garnituur:

  • zout en peper
  • mango 0.25 st
  • appel, granny smith 1 stuks
  • gingerbeer 165 mg

Opmaak:

  • ijskruid 30 takjes
  • limoen 1 st
  1. Langoustines:

    Maak de langoustines schoon. Plet de langoustinestaartjes tussen een vacuümzak en vries deze in.
  2. Garnituur:

    Meng de kerrie en de vinaigrette door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Schil de mango en snijd deze in mooie blokjes. Snijd de appel in dunne plakjes en vacuümeer deze samen met het gingerbeer. Steek de appelplakjes uit met een steker.
  3. Opmaak:

    Verdeel de currycrème op de borden en leg de langoustinecarpaccio erop. Besprenkel met wat vinaigrette en kruid met zout en peper. Garneer met de appel, mango, ijskruid en wat geraspte limoenschil.
+