Menu
Punten

Ingrediënten

+

Langoustines:

  • verse langoustinestaartjes 20 st

Garnituur:

  • roomkaas 100 g
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    4 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    15 g
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper
  • mango 0.25 st
  • appel, granny smith 1 stuks
  • gingerbeer 165 mg

Opmaak:

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • ijskruid 30 takjes
  • limoen 1 st

Bereiding

  1. Langoustines:

    Maak de langoustines schoon. Plet de langoustinestaartjes tussen een vacuümzak en vries deze in.
  2. Garnituur:

    Meng de kerrie en de vinaigrette door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Schil de mango en snijd deze in mooie blokjes. Snijd de appel in dunne plakjes en vacuümeer deze samen met het gingerbeer. Steek de appelplakjes uit met een steker.
  3. Opmaak:

    Verdeel de currycrème op de borden en leg de langoustinecarpaccio erop. Besprenkel met wat vinaigrette en kruid met zout en peper. Garneer met de appel, mango, ijskruid en wat geraspte limoenschil.