Menu
Punten
Lower Costs by Simplifying Your Menu

Kosten verlagen

Staan jouw kosten onder druk door personeelstekort en de onvoorspelbaarheid van jouw gasten?
3 belangrijkste stappen voor een kostenefficiënte keuken:

STAP 1: Menu vereenvoudigen

STAP 2: Kosten beheersen

STAP 3: Personeel motiveren

Een winstgevend menu en kostenefficiënte keuken die wordt gerund door gemotiveerd personeel zijn de sleutels tot succes in de wereld na COVID. Deze stapsgewijze gids bevat alles wat je nodig hebt om je kosten te verlagen en je winstgevendheid te maximaliseren. Ontvang tips van ervaren koks, download gratis sjablonen en posters uit onze toolkit en ontvang gratis training voor jou en je personeel via UFS Academy.

Volg de 3 stappen:

  1. Vereenvoudig je menu - gebruik menu-engineering, formules voor menuprijzen en psychologie voor menu-ontwerp om je menu te optimaliseren
  2. Beheers je kosten - verminder afval en verspilling en verlaag de voedselkosten door van leveranciers je bondgenoten te maken en vaardigheden bij je team aan te scherpen
  3. Motiveer je personeel - een goed presterend team helpt je efficiënt te werken en kosten te beheersen
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu