Menu
Punten

Personen

+

Taboulé

  • olijfolie 1.0 dl
  • doperwtjes, fijn (diepvries) 200.0 g
  • kikkererwten uit blik, uitgelekt 200.0 g
  • rode ui, fijngesneden 50.0 g
  • munt gesneden 25.0 g
  • platte peterselie, gesnipperd 25.0 g

Opmaak

  • Noorse garnalen 400.0 g
  • granaatappelpitten 100.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor vers specialisten. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Taboulé

    • Meet één liter koud water af en doe de taboulé in een schaal.
    • Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Opmaak

    •  Verdeel de taboulé in de schaal/ bakjes en garneer met de garnalen en de granaatappel. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu