Ingrediënten
Thaise geroosterde zalm met citrus en zalmforel kaviaar
Zalm:
Vinaigrette:


Saus:

Salade:
Opmaak:
Zalm:
-
verse zalmfilet 500.0 g
-
zout en suiker
-
olijfolie
-
togarashi, Japans kruidenmengsel 2.0 g
Vinaigrette:
-
sweet & spicy soja sauce 20.0 g
-
limoensap 3.0 g
Saus:
-
wasabi 5.0 g
Salade:
-
kropsla 1.0 st
-
groene, onrijpe mango 100.0 g
-
paarse radijs 100.0 g
-
komkommer 100.0 g
-
rode Chili peper 1.0 st
Opmaak:
-
zalmeitjes 60.0 g
-
Ghoa cress 1.0 bakje
-
limoenblad 1.0 st
-
limoen 1.0 st
-
geroosterde sesamzaadjes 1.0 g
This is the recipe