Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • krielaardappels in de schil 1.2 kg
  • komkommer, mini 400.0 g
  • Gemarineerde artisjokken 300.0 g
  • gerookte forelfilet 300.0 g
  • kervel 20.0 g
  • dille 20.0 g
  • platte peterselie 20.0 g
  • witte peper

Opmaak:

  • zuurdesem croutons 100.0 g
  • baby kale 60.0 g
  • shiso purper cress 1.0 bakje
  • basilicum cress 1.0 bakje

Verrijkt deze salade met dunne plakjes Granny Smith appel of vervang de kriel  voor zoete aardappel.

...

Bereiding

  1. Salade:

    • Was de kriel en kook ze in de schil met wat zout.
    • Snijd de gekookte kriel aardappeltjes in plakjes van 1 cm dikte.
    • Snijd de mini komkommers in plakjes en de artisjokken grof.
    • Breek de forelfilets in stukjes, pluk de kruiden en hak ze grof.
    • Meng de gesneden kriel samen met de komkommer, artisjokken, forel, kruiden en de dressing. Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen witte peper.
  2. Opmaak:

    • Verdeel de aardappel forel salade over de salade bowls.
    • Maak de salade af met de croutons, baby kale en wat shiso en basilicum blaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu