Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Couscous:

  • water 1.0 l
  • olijfolie extra vergine 1.0 dl

Garnituur:

  • Zoete aardappels 1.0 kg
  • olijfolie 30.0 g
  • zout en peper
  • lente-uitjes 100.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • platte peterselie 3.0 tak

Opmaak:

  • zwarte boontjes, blikje 200.0 g
  • pompoen spaghetti 200.0 g
  • shiso purper cress 5.0 g
  1. Couscous:

    Doe de taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie.

    Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.

  2. Garnituur:

    Schil de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
    Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    Rooster de gesneden aardappels gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
    Snijd de lente-ui in ringetjes en het groene gedeelte in fijne julienne, en zet deze op wat ijswater.
    Snijd de komkommer in schuine partjes en pluk de platte peterselie.
  3. Opmaak:

    Schep de couscous in de bowls.
    Verdeel de geroosterde aardappel, komkommer, lente-ui ringetjes, zwarte boontjes en de geplukte peterselie over de couscous.
    Maak de salade af met de pompoen spaghetti, lente-ui groen en wat shiso purper blaadjes.