Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • Rijstnoedels 500.0 g
  • rode grapefruit 3.0 stuks
  • groene, onrijpe mango 1.0 st
  • lente uitjes 50.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • komkommer, mini 3.0 stuks
  • paarse radijs 1.0 stuks
  • limoenblad 2.0 st
  • rode Chili peper 10.0 g
  • tauge 150.0 g
  • sesamzaad 10.0 g

Opmaak

  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • Thaise basilicum 5.0 g
  • munt 5.0 g
  • Hellmann’s Vinaigrette Citrus Gember Vloeibaar 1L 3.0 dl

 

Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn.

Een vinaigrette is een dressing, maar een dressing hoeft niet per definitie een vinaigrette te zijn.

...

Bereiding

  1. Salade

    Week de rijst noedels gedurende 1 uur in koud water.

    Kook de rijst noedels in ca. 1 minuut beetgaar in water met wat zout en spoel ze koud.

    Snijd de grapefruitpartjes uit.

    Schil de mango en snijd deze in julienne.

    Snijd de lente-ui in ringetjes en de rode ui en komkommer in partjes.

    Schil de radijs en snijd deze in plakjes en het limoenblad en de chili peper in fijne julienne.

    Maak de taugé schoon en rooster de sesamzaadjes.

  2. Opmaak

    Maak de noedels aan met wat vinaigrette en verdeel ze over de bowls.

    Verdeel de gesneden grapefruit, mango, lente-ui, rode ui, komkommer, radijs, chilipeper en de taugé over de noedels.

    Maak de salade af met de kruiden, sesamzaadjes en de rest van de vinaigrette.

     

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu