Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Meloen gazpacho

  • galia meloen 500.0 g
  • komkommer 1.0 st
  • avocado 1.0 st
  • groene chili peper 0.5 g
  • gele tomaten 2.0 st
  • basilicum 25.0 g
  • sushi gember 20.0 g
  • limoensap 30.0 g
  • olijfolie 10.0 g
  • zoetzuur marinade 1deel azijn/ 1deel suiker/ 1deel water 50.0 g

Garnituur

  • buratta 500.0 g
  • cherry tomaatjes, gemengde 350.0 g

Opmaak

  • meloen bolletjes 600.0 g
  • citroenmelisse 1.0 tak
  • zwarte bessen blaadjes 1.0 bakje
  • olijfolie 15.0 g
  • Chili flakes 1.0 g
  1. Meloen gazpacho

    Pureer de meloen samen met de komkommer, avocado, chili peper, tomaten, basilicum, gember, limoensap, citrus, olijfolie en het zoetzuur.

  2. Garnituur

    Snijd de buratta in plakjes en halveer de tomaatjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de meloenbolletjes samen met de gehalveerde tomaatjes aan een kant van het bord.

    Leg de buratta ernaast en verdeel de zwarte bessenblaadjes en de citroenmelisse over het garnituur.

    Giet de meloen gazpacho erbij en maak het geheel af met de olijfolie en wat chili.

    Tip: Voeg 2,5 gram xanthaan gom aan de gazpacho toe tijdens het pureren om uitzakken te voorkomen.