Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • Radicchio 250.0 g
  • roodlof 250.0 g
  • bietjes, gekookt 1.2 kg
  • vijgen 8.0 st
  • bloedsinaasappels 4.0 st
  • rode ui 1.0 st
  • walnoten grof gehakt 120.0 g

Opmaak

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • Sakura cress 1.0 bakje
  1. Salade

    Pluk de radicchio en snijd de roodlof grof.

    Snijd de gekookte bietjes in stukken en de vijgen in partjes.

    Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.

    Snijd de rode ui in reepjes en rooster de walnoten in de oven.

  2. Opmaak

    Verdeel de gesneden bietjes over de borden.

    Verdeel daarover de geplukte radicchio, roodlof, vijgen, sinaasappelpartjes, rode ui, walnoten en de granaatappelpitjes.

    Maak de salade af met de vinaigrette en de sakura.