Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

rijst

  • sushirijst 600 g
  • sushirijstazijn

Garnituur

  • verse tonijn 600 g
  • avocado 3 stuks
  • winterwortel 1 st
  • edamame, sojaboontjes 300 g
  • lente-uitjes 3 st

Saus

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L
    Hellmann's Real Mayonaise 5L
    300 g
    Hellmann's Real Mayonaise 5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • togarashi, Japans kruidenmengsel 10 g

Opmaak

  • gember 75 g
  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L
    5 dl
    Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • nori 1 blad
  • geroosterde sesamzaadjes 10 g

Bereiding

  1. rijst

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten. Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen.

  2. Garnituur

    Snijd de tonijnfilet in blokjes. Maak de avocado en de winterwortel schoon. Snijd de avocado in plakjes en de winterwortel in julienne. Snijd de lente ui in ringetjes. Blancheer de edamame boontjes in water met zout en dop ze.

  3. Saus

    Meng de mayonaise met de togarashi.
  4. Opmaak

    Verdeel de rijst in de bowl samen met de tonijn, avocado, wortel, en de lente ui. Verdeel de gember en garneer met zeewier en sesamzaadjes. Maak de bowl af met wat vinaigrette en serveer met de togarashi mayonaise.