Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

rijst

  • sushirijst 600 g
  • sushirijstazijn

Garnituur

  • verse tonijn 600 g
  • avocado 3 stuks
  • winterwortel 1 st
  • edamame, sojaboontjes 300 g
  • lente-uitjes 3 st

Saus

Opmaak

  1. rijst

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten.
    Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen.

  2. Garnituur

    Snijd de tonijnfilet in blokjes.
    Maak de avocado en de winterwortel schoon.
    Snijd de avocado in plakjes en de winterwortel in julienne.
    Snijd de lente ui in ringetjes.
    Blancheer de edamame boontjes in water met zout en dop ze.

  3. Saus

    Meng de mayonaise met de togarashi.
  4. Opmaak

    Verdeel de rijst in de bowl samen met de tonijn, avocado, wortel, en de lente ui.
    Verdeel de gember en garneer met zeewier en sesamzaadjes.
    Maak de bowl af met wat vinaigrette en serveer met de togarashi mayonaise.
+