Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • wildparures 400 g
  • knoflook 20 g
  • tijm 2 tak
  • laurierblad 1 st
  • arachideolie
  • aalbessengelei 70 g
  • bosbessenjam 50 g
  • Vanillestokje 2 st
  • zwarte peperkorrels 3 g
  • kaneelstokjes 1 st
  • jeneverbessen 1 g
  • rode wijnazijn 1 dl
  • cacaopoeder 1 g
  1. Saus

    Zet in een stoofpan de afsnijdsels van wild aan met knoflook, tijm en laurier.Laat het mengsel goed kleuren, blus af met wildfond en breng aan de kook. Kook en filtreer het mengsel. Bewaar het vocht. Doe de aalbessengelei en de bosbessenjam in een pan en zet deze op een hoog vuur. Voeg de vanillestokjes, de zwartepeperkorrels, het kaneelstokje en de jeneverbessen toe. Blus de pan af met rodewijnazijn en voeg de wildjus toe. Breng aan de kook, laat inkoken en voeg een snufje cacaopoeder toe. Kook door tot een consistente saus.
+