Ingrediënten
Tartelettes met gebraden knolselderij met lavas
Deeg:
Knolselderij:

Glace:

Hollandaise:

Opmaak:
Deeg:
-
rijst meel 180.0 g
-
Kikkererwten meel 60.0 g
-
poedersuiker 40.0 g
-
zout 8.0 g
-
oude kaas/Parmezaan fijn geraspt 60.0 g
-
boter 80.0 g
-
eieren 2.0 st
-
eidooier 40.0 g
Knolselderij:
-
knolselderij 1.0 st
-
water 5.0 l
-
lavas 3.0 tak
-
roomboter 150.0 g
Glace:
Hollandaise:
-
kruiden edik 15.0 g
Opmaak:
-
roomkaas 125.0 g
-
koriander tak 3.0 g
-
limoen 0.5 st
-
hazelnoten geroosterd 100.0 g
-
lavas olie 0.5 dl
-
gepekelde eidooier (M.E.P recept) 1.0 stuks
This is the recipe