Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Jus

  • parures van rund 300 g
  • boter 15 g
  • sjalotjes 80 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • hibiscusbloemen gedroogd 5 g
  • laurierblaadjes 2 st
  • tijm 1 tak
  • Knorr Professional Runderfond 1L
    Knorr Professional Runderfond 1L
    5 dl
    Knorr Professional Runderfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode bessen 10 g
  • zwarte bessen 20 g
  • rode wijnazijn

Bereiding

  1. Jus

    Kleur de parures van rund aan in de boter. Voeg sjalot, knoflook, peper, hibiscusbloemen, laurier en tijm toe. Bevochtig met de fond van rund, laat 12 minuten garen. Zeef, voeg de rode en zwarte bessen toe en gaar op zacht vuur. Voeg een scheutje rode wijnazijn toe.