Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bouillon:

Wontons:

  • eendenbout, gekonfijt 300.0 g
  • wontonvelletjes 30.0 st
  • eidooier 1.0 st

Groenten:

  • doperwten, gedopte 300.0 g
  • groene asperges 10.0 st

Opmaak:

  • lavas olie 30.0 g

Bereiding

  1. Bouillon:

    Breng een liter water aan de kook en voeg de groentebouillon toe.
    Pluk de peterselie en voeg deze op het laatste moment aan de bouillon toe.
  2. Wontons:

    Reduceer de kippenjus en vermeng deze met het geplukte vlees.
    Leg de wonton velletjes uit, steek ze uit met een ronde steker en bestrijk ze met eidooier.
    Verdeel de confit erop, vouw ze dicht en steek ze uit.
    Kook de ravioli kort in water met wat zout.
  3. Groenten:

    Maak de doperwten schoon en schil en snijd de asperges.
    Blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout en laat ze uitlekken.
  4. Opmaak:

    Verdeel de ravioli samen met de groenten in de borden.
    Schep de bouillon erop en maak af met de lavas olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu