Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 302 Recepten
Geen recept gevonden
-
Paarse spitskool-springrolls met BBQ mayo
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Pita met Koreaanse groenten en pittige vegetarische kip
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
-
Gebrande asperges met een gepocheerd ei, spinazie en Olde Remeker kaassaus
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Venkelsoep met sinaasappel en oregano
- Vegetarisch
- Soepen
-
Bulger salade met geroosterde pompoen en roodlof en granaatappel
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Vegetarische balletjes met nasi en satésaus
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische Koreaanse gehaktballetjes
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische gehaktballetjes met chipotle, taboule en Griekse salade
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Vegetarische gehaktballetjes met tomaat en rozemarijn
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Korma met vegetarische gehaktballetjes (traiteurs)
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Penne arrabiata met veganistische gehaktballetjes
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Gemarineerde bietjes met hangop en gerookte bieten vinaigrette
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Ratatouille salade met kropsla en tuinkers
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Italiaanse pasta salade met cherry tomaatjes en basilicum
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Italiaanse pasta salade met cherry tomaatjes en basilicum (delivery)
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Thaise rode rijst salade met citrus vinaigrette
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Groene salade met boontjes, kruiden en gerookte amandelen
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in