Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • sperziebonen 600.0 g
  • sugarsnaps 600.0 g
  • krielaardappels 900.0 g
  • avocado 3.0 st
  • kropsla 400.0 g
  • gerookte amandelen 125.0 g
  • komkommer, mini 3.0 stuks
  • bieslook 10.0 g
  • dille 20.0 g
  • kervel 15.0 g
  • munt 15.0 g
  • Salad Peas 60.0 g

Opmaak

  • quinoa, gepoft 35.0 g
  1. Salade

    Maak de sperziebonen en de sugarsnaps schoon en blancheer ze in water met wat zout.

    Was de krieltjes en kook ze gaar in water met wat zout, laat ze afkoelen en halveer ze.

    Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukken.

    Was de kropsla en slinger deze droog in een slacentrifuge.

    Hak de amandelen grof en snijd de komkommer in schijfjes.

    Snijd de bieslook fijn en pluk de rest van de kruiden.

  2. Opmaak

    Verdeel de kropsla over de bowls

    Verdeel de krieltjes, sperziebonen, sugarsnaps, avocado en de komkommer over de kropsla.

    Maak de salade af met de vinaigrette, amandelen, quinoa en de geplukte kruiden.