Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bieten

Garnituur

Opmaak

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • bloedzuring 1.0 bakje
  • Sakura cress 0.25 g
  1. Bieten

    Meng het bietensap met de balsamico vinaigrette en breng op smaak met de smoke.

    Snijd de gekookte bietjes in stukken en laat ze in de vinaigrette marineren.

  2. Garnituur

    Meng de hangop met wat citrus en breng op smaak met zout en peper.

    Pluk de radicchio en snijd de roodlof grof.

    Schil de chiogga biet en snijd deze in flinterdunne plakjes op de mandoline.

  3. Opmaak

    Verdeel de hangop over de borden en schep de gemarineerde bietjes erbij.

    Verdeel daarover de geplukte radicchio, roodlof, plakjes chioggia en de granaatappelpitjes.

    Maak de salade af met de gerookte bieten vinaigrette, zuring en de sakura.