Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bieten:

Garnituur:

Opmaak:

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • bloedzuring 1.0 bakje
  • Sakura cress 0.25 g

Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer diepte en gelaagdheid in smaak. 

...

Bereiding

  1. Bieten:

    • Meng het bietensap met de balsamico vinaigrette en breng op smaak met de smoke.
    • Snijd de gekookte bietjes in stukken en laat ze in de vinaigrette marineren.
  2. Garnituur:

    • Meng de hangop met wat citrus en breng op smaak met zout en peper.
    • Pluk de radicchio en snijd de roodlof grof.
    • Schil de chiogga biet en snijd deze in flinterdunne plakjes op de mandoline.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de hangop over de borden en schep de gemarineerde bietjes erbij.
    • Verdeel daarover de geplukte radicchio, roodlof, plakjes chioggia en de granaatappelpitjes.
    • Maak de salade af met de gerookte bieten vinaigrette, zuring en de sakura. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu