Penne arrabiata met vegetarische gehaktballetjes | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • rode ui 2 st
  • rode Chili peper 1 stuks
  • olijfolie 20 g

Penne

  • zout
  • Chili flakes 1 g

Opmaak

  • Vegetarische kaas 150 g
  • basilicum cress 0.5 bakje
  • platte peterselie 5 g
  1. Saus

    Snijd de rode ui en de chili peper in brunoise en stoof ze samen met de knoflook in de olie. Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid, toe en verwarm ze in de saus.
  2. Penne

    Kook de pasta in water met zout “al dente” en giet deze af. Breng de pasta op smaak met wat zout, chili en een scheutje olijfolie.
  3. Opmaak

    Verdeel de vegetarische gehaktballetjes en de pasta over de borden. Rasp er wat oude kaas over en garneer met basilicum en peterselie.