Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • rode ui 2 st
  • rode Chili peper 1 stuks
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 20 g
  • Knorr Primerba Rode Pesto 340g
    Knorr Primerba Rode Pesto 340g
    20 g
    Knorr Primerba Rode Pesto 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg
    600 g
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • De Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehaktbal Klein 2kg
    De Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehaktbal Klein 2kg
    900 g
    De Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehaktbal Klein 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Penne

  • Knorr Collezione Italiana Penne Kookstabiel 3kg
    Knorr Collezione Italiana Penne Kookstabiel 3kg
    700 g
    Knorr Collezione Italiana Penne Kookstabiel 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout
  • Chili flakes 1 g

Opmaak

  • Vegetarische kaas 150 g
  • basilicum cress 0.5 bakje
  • platte peterselie 5 g

Bereiding

  1. Saus

    Snijd de rode ui en de chili peper in brunoise en stoof ze samen met de knoflook in de olie. Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid, toe en verwarm ze in de saus.
  2. Penne

    Kook de pasta in water met zout “al dente” en giet deze af. Breng de pasta op smaak met wat zout, chili en een scheutje olijfolie.
  3. Opmaak

    Verdeel de vegetarische gehaktballetjes en de pasta over de borden. Rasp er wat oude kaas over en garneer met basilicum en peterselie.