Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten

  • bospeen 800.0 g
  • bietjes, gekookt 1.0 kg
  • olijfolie
  • zout en peper

Garnituur

  • bloedsinaasappels 4.0 st
  • radijs 10.0 st
  • jonge spinazie 100.0 g

Opmaak

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • sumak 2.0 g
  1. Groenten

    Schil de bospeen en snijd ze in gelijkmatige stukken.

    Snijd de bieten in gelijkmatige stukken

    Meng de groenten afzonderlijk van elkaar met tijm en olijfolie en kruid ze met zout en peper.

    Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.

  2. Garnituur

    Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.

    Maak de radijsjes schoon en snijd ze op de mandoline in plakjes.

    Was de spinazie blaadjes en slinger ze droog in een slacentrifuge.

  3. Opmaak

    Verdeel de geroosterde bieten en de wortel over de disposable bowls.

    Verdeel hierover de sinaasappelpartjes en de gesneden radijs.

    Maak de salade af met spinazie, granaatappel en wat sumak.

    Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.