Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

Bloemkool

  • bloemkool diepvries, kleine roosjes 1.0 kg
  • zout en peper
  • amandelen 50.0 g

Bereiding

  1. Puree

    • Snipper de ui en fruit deze aan in een soeppan.
    • Als deze iets glazig is 2 liter water en 30 gram Knorr Primerba Curry erbij.
    • Als het water kookt, warmtebron iets terugdraaien, soeppoeder erdoor strooien, goed doorroeren met een garde en 5 minuten rustig laten koken.
    • Daarna strooi je door de soep de 350 g Knorr Aardappel Puree poeder.
    • Goed doorroeren met een garde en 2 minuten op laag vuur rustig omscheppen.
  2. Bloemkool

    • Spatel de ontdooide bloemkool door de puree.
  3. Serveren

    • De puree kun je makkelijk opwarmen in de oven op 120 graden met 50% vocht.
  4. Garnituur

    • Hak de amandelen grof en rooster het amandelschaafsel goudbruin in de oven of in een pannetje. 
    • Strooi op het laatst over de warme puree.
  5. Tip

    • Deze puree past goed bij een stukje gebakken vis.
  6. Tip

    • De opbrengst van dit recept is 3500 gram. Hierdoor kun je het gebruiken als een stamppot.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu