Ingrediënten
Bieten steak met spitskool, zwarte knoflook en Westmoreland saus
Bieten steak
Saus


Knoflook saus

Boerenkool
Spitskool

Opmaak
Bieten steak
-
Dry aged rode biet 10.0 st
-
zout en peper
-
olijfolie 30.0 g
-
boter 20.0 g
Saus
-
rode wijn 0.75 dl
-
rode port 0.75 dl
-
malaga wijn 0.5 dl
-
piccalilly 60.0 g
Knoflook saus
-
zwarte knoflook puree 25.0 g
-
sojasaus 12.0 g
Boerenkool
-
boerenkool, gesneden 140.0 g
Spitskool
-
spitskool 2.0 st
-
boter 30.0 g
-
oesterzwammen 250.0 g
-
krokante blaadjes (zie mep recept) 10.0 stuks
Opmaak
-
rode biet poeder 2.0 g
This is the recipe