Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus:

Rijst:

Crumble:

  • kokos flakes 5.0 g
  • sesamzaadjes 1.0 g
  • cashewnoten 5.0 g
  • krokante yoghurt 5.0 g
  • Chili flakes 0.5 g

Opmaak:

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1.0 g

Bereiding

  1. Saus:

    Snijd de uien in brunoise en de rode peper fijn.
    Verhit de olie, voeg de uien en de rode peper toe en stoof ze zachtjes gaar.
    Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook.
    Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid toe en verwarm ze in de saus.
    Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze in water met wat zout.
    Voeg de groenten aan de curry toe.
    Koel de curry snel terug.
  2. Rijst:

    Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen.
    Koel de rijst snel terug.
  3. Crumble:

    Rooster de kokos en de sesamzaadjes afzonderlijk van elkaar.
    Hak de cashewnoten in stukjes en meng ze met de geroosterde kokos, uitjes en de chili.
  4. Opmaak:

    Schep de korma curry in een schaal en garneer ze met wat sesamzaadjes.
    Presenteer de rijst in aparte schaal en garneer met wat togarashi.
    Verpak de crumble in bakjes met een deksel.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu