Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehaktballetjes:

Taboule:

Salade:


Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

...

Bereiding

  1. Gehaktballetjes:

    • Snijd de rode ui in brunoise en stoof deze met de knoflook in de olie.
    • Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee.
    • Voeg de tomatensaus en de chipotle toe en breng het geheel rustig aan de kook.
    • Bak de veganistische gehaktballetjes in wat olie bruin en verwarm ze in de saus.
  2. Taboule:

    • Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur in de koelkast en schep daarna de taboulé om.
  3. Salade:

    • Snijd de tomaten en de komkommer in grove stukken.
    • Breek de fetakaas in stukjes en snijd de kruiden grof.
    • Meng alles samen met de vinaigrette en wat zwarte peper.
  4. Opmaak:

    • Schep de taboulé op de borden en daarop de Griekse salade.
    • Verdeel de gehaktballetjes en de saus erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu