Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

Opmaak

  • basilicum 25.0 g
  • zwarte peper
  • zuurdesem croutons 200.0 g

Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. Een vinaigrette is een dressing, maar een dressing hoeft niet per definitie een vinaigrette te zijn.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Kook de penne beetgaar in water met wat zout.
    • Maak de bleekselderij en de bospeen schoon, snijd ze in plakjes en blancheer ze kort.
    • Snijd de radicchio en de geroosterde paprika in stukjes en de rode ui in brunoise.
    • Halveer de tomaatjes en spoel de witte bonen af.
    • Vermeng de pasta met de selderij, bospeen, radicchio, paprika, rode ui, witte bonen en de olijven en maak het geheel aan met wat dressing.
  2. Opmaak

    • Verdeel de pastasalade over de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden tomaatjes samen met de basilicum en wat grof gemalen zwarte peper over de salade. 
    • Verpak de rest van de dressing en de croutons in aparte disposable bakjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu