Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • bleekselderij 200.0 g
  • bospeen 300.0 g
  • Radicchio 200.0 g
  • geroosterde paprika 200.0 g
  • rode ui 200.0 g
  • cherry tomaatjes, gemengde 1.0 kg
  • witte bonen, gekookt 400.0 g
  • snocciolate olijven 200.0 g

Opmaak

  • basilicum 25.0 g
  • zwarte peper
  • zuurdesem croutons 200.0 g
  1. Salade

    Kook de penne beetgaar in water met wat zout.

    Maak de bleekselderij en de bospeen schoon, snijd ze in plakjes en blancheer ze kort.

    Snijd de radicchio en de geroosterde paprika in stukjes en de rode ui in brunoise.

    Halveer de tomaatjes en spoel de witte bonen af.

    Vermeng de pasta met de selderij, bospeen, radicchio, paprika, rode ui, witte bonen en de olijven en maak het geheel aan met wat vinaigrette.

  2. Opmaak

    Verdeel de pastasalade over de disposable bowls.

    Verdeel de gesneden tomaatjes samen met de basilicum en wat grof gemalen zwarte peper over de salade. Verpak de rest van de vinaigrette en de croutons in aparte disposable bakjes.