Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Garnituur

  • rode grapefruit 3.0 stuks
  • lente-uitjes 30.0 g
  • mango 250.0 g
  • rode ui 100.0 g
  • komkommer 200.0 g
  • tauge 100.0 g
  • limoenblad 3.0 st
  • rode Chili peper 1.0 stuks
  • koriander tak 3.0 takjes
  • basilicum 2.0 takjes
  • mint 2.0 takjes
  • sesamzaadjes 6.0 g
  1. Rijst

    Kook de rode rijst in water met wat zout gaar.

    Giet de rijst af en laat deze afkoelen.

    Meng een scheutje olie door de rijst en breng op smaak met zout en peper.

  2. Garnituur

    Snijd de grapefruit uit in mooie partjes.
    Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
    Snijd de mango en de komkommer is partjes en de rode ui in reepjes.
    Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes en de chilipeper in ragfijne julienne.
    Pluk de kruiden en rooster de sesamzaadjes.
  3. Opmaak

    Schep de rijst in de bowls.
    Verdeel de gesneden mango, grapefruit, komkommer, taugé, rode ui, lente-ui, chili en limoenblad op de rijst.
    Maak de salade af met de kruiden, sesamzaadjes en de vinaigrette.