Menu
Punten

Personen

+

Maitake

Springrolls

  • rijst vellen 10.0 stuks
  • ongezouten pinda's, gehakt 60.0 g
  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 10.0 g
  • munt gesneden 10.0 g
  • korianderblad 20.0 g
  • paarse spitskool 250.0 g
  • Komkommer julienne 150.0 g

BBQ saus


...

Bereiding

  1. Maitake

    • Snijd de maitake grof.
    • Bak de paddenstoelen in wat olie en blus het geheel af met de vinaigrette.
  2. Springrolls

    • Week een rijstvelletje ca. 5 seconden in warm water tot deze week wordt.
    • Leg het rijst velletje op een schone en natte keukendoek.
    • Verdeel er pinda’s, chili peper, mint, koriander, limoenrasp, spitskool, komkommer en gemarineerde maitake op.
    • Vouw en rol het geheel strak op tot een mooi rolletje.
    • Herhaal tot er tien “springrolls” zijn.
    • Halveer de springrolls met een vochtig mes.
  3. BBQ saus

    • Meng de vegan saus samen met de smoke.
    • Verdeel de bbq saus in kommetjes en giet er wat sojasaus bij.
    • Garneer met fijngehakte pinda, chili, mint, koriander en limoen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu