Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soba

  • soba noedels 700 g

Garnituur

  • zonnebloemolie 30 g
  • teriyaki sauce 2.5 dl
  • eieren 5 st
  • lente uitjes 1 bos
  • kimchi (gefermenteerde kool) 500 g
  • sesamzaadjes gemengd 20 g

Opmaak

  • bosui, groen - jullienne 20 g
  • shiso purper cress 0.5 bakje
  1. Soba

    Kook de soba noedels gedurende 6 minuten in kokend water.
  2. Garnituur

    Rijg de ontdooide vegetarische balletjes per drie stuks aan een houten prikker. Bak de balletjes in wat olie bruin en voeg de teriyaki saus toe. Kook de eieren, pel ze en halveer ze. Snijd de lente-ui in stukken en bak ze in wat olie. Snijd de kimchee julienne en rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
  3. Opmaak

    Verdeel de soba noedels over de kommen samen met de kimchee, vegetarische balletjes, saus, lente-ui en een half eitje. Maak de soba noedels af met het lente-uitjes groen en de shiso.