Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soba

  • soba noedels 700.0 g

Garnituur

Opmaak

  • bosui, groen - jullienne 20.0 g
  • shiso purper cress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Soba

    Kook de soba noedels gedurende 6 minuten in kokend water.
  2. Garnituur

    Rijg de ontdooide vegetarische balletjes per drie stuks aan een houten prikker.Bak de balletjes in wat olie bruin en voeg de teriyaki saus toe.Kook de eieren, pel ze en halveer ze.Snijd de lente-ui in stukken en bak ze in wat olie.Snijd de kimchee julienne en rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
  3. Opmaak

    Verdeel de soba noedels over de kommen samen met de kimchee, vegetarische balletjes, saus, lente-ui en een half eitje.Maak de soba noedels af met het lente-uitjes groen en de shiso.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu