Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 287 Recepten
Geen recept gevonden
-
Groene salade met boontjes, kruiden en gerookte amandelen (delivery)
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Geroosterde pompoen salade met gebakken kikkererwten en humus (delivery)
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Geroosterde pompoen salade met gebakken kikkererwten en humus
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Couscous salade met geroosterde zoete aardappel en zwarte boontjes (delivery)
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Couscous salade met geroosterde zoete aardappel en zwarte boontjes
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Thaise rode rijst salade met citrus vinaigrette (delivery)
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Thaise rijstnoedel salade (delivery)
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Thaise rijstnoedel salade
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Toscaanse tomatensoep met groene asperges en tortellini’s
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Flammkuchen met pompoen, blauwe Bastiaanse en citrus
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Pompoenrisotto met palmkool en beukenzwammen
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Mie noedels met gebakken groenten en ei
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Zuurdesem krokant
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
-
Spitskool-springrolls met BBQ mayo
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
62°C eitje met gebrande asperges, daslook en olde remeker
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Asian vinaigrette
- Dressings & Vinaigrettes
- Vegetarisch
-
Krokante blaadjes
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
-
Daslook olie
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in