Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • rode grapefruit 3.0 stuks
  • lente-uitjes 30.0 g
  • mango 250.0 g
  • rode ui 100.0 g
  • komkommer 200.0 g
  • tauge 100.0 g
  • limoenblad 3.0 st
  • rode Chili peper 1.0 stuks
  • koriander tak 3.0 takjes
  • basilicum 2.0 takjes
  • mint 2.0 takjes
  • sesamzaadjes 6.0 g

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take away.

...

Bereiding

  1. Rijst:

    Kook de rode rijst in water met wat zout gaar.Giet de rijst af en laat deze afkoelen.Meng een scheutje olie door de rijst en breng op smaak met zout en peper. 
  2. Garnituur

    Snijd de grapefruit uit in mooie partjes.
    Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
    Snijd de mango en de komkommer is partjes en de rode ui in reepjes.
    Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes en de chilipeper in ragfijne julienne.
    Pluk de kruiden en rooster de sesamzaadjes.
  3. Opmaak

    Schep de rijst in de disposable bowls.
    Verdeel de gesneden mango, grapefruit, komkommer, taugé, rode ui, lente-ui, chili en limoenblad op de rijst.
    Maak de salade af met de sesamzaadjes.
    Verpak de kruiden en de vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu