Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten

  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 600.0 g
  • olijfolie
  • vadouvan 2.0 g
  • flespompoen 1.0 st
  • venkel 2.0 st
  • olijfolie
  • zout en peper

Garnituur

  • sla, little gem 400.0 g
  • cherrytomaatjes 500.0 g
  • humus (kikkererwtenpuree) 300.0 g
  • olijfolie 40.0 g

Opmaak

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • Vene cress 1.0 bakje
  • munt 10.0 g
  • sumak 2.0 g
  1. Groenten

    Spoel de kikkererwten af en laat ze drogen op een doek

    Bak de kikkererwten in een klein beetje olijfolie knapperig en kruid ze met vadouvan.

    Maak de pompoen en de venkel schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.

    Meng ze met de tijm en de olijfolie en kruid ze met zout en peper.

    Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.

  2. Garnituur

    Was de little gem en slinger deze droog in een slacentrifuge.

    Halveer de tomaatjes en doe de humus in een spuitzakje.

  3. Opmaak

    Verdeel de little gem over de disposable kommen.

    Verdeel de geroosterde groenten samen met de kikkererwten en de tomaatjes over de sla.

    Spuit de humus erbij, maak met een lepel een kuiltje en giet hier wat olijfolie in.

    Maak de salade af met de granaatappelpitjes, kruiden en wat sumak.

    Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.