Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • Rijstnoedels 500.0 g
  • rode grapefruit 3.0 stuks
  • groene, onrijpe mango 1.0 st
  • lente uitjes 50.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • komkommer, mini 3.0 stuks
  • paarse radijs 1.0 stuks
  • limoenblad 2.0 st
  • rode Chili peper 10.0 g
  • tauge 150.0 g
  • sesamzaad 10.0 g

Opmaak

  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • Thaise basilicum 5.0 g
  • munt 5.0 g
  1. Salade

    Week de rijst noedels gedurende 1 uur in koud water.

    Kook de rijst noedels in ca. 1 minuut beetgaar in water met wat zout en spoel ze koud.

    Snijd de grapefruitpartjes uit.

    Schil de mango en snijd deze in julienne.

    Snijd de lente-ui in ringetjes en de rode ui en komkommer in partjes.

    Schil de radijs en snijd deze in plakjes en het limoenblad en de chili peper in fijne julienne.

    Maak de taugé schoon en rooster de sesamzaadjes.

  2. Opmaak

    Maak de noedels aan met wat vinaigrette en verdeel ze over de disposable bowls.

    Verdeel de gesneden grapefruit, mango, lente-ui, rode ui, komkommer, radijs, chilipeper en de taugé over de noedels.

    Maak de salade af met de kruiden en de sesamzaadjes.

    Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.