Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Groenten:

  • Radicchio 1 krop
  • roodlof 3 st
  • venkel 1 st
  • handpeer 2 stuks

Garnituur:

  • walnoten 100 g
  • Bastiaanse blauwe 200 g

Opmaak:

  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    150 mg
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rozijnen 50 g
  • Vene cress 1 bakje

Bereiding

  1. Groenten:

    Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed. Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken. Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
  2. Garnituur:

    Rooster de walnoten. Snijd de kaas in plakken.
  3. Opmaak:

    Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen. Verdeel de salade over de borden. Maak de salade af met de Bastiaanse blauwe, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.