Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten:

  • Radicchio 1 krop
  • roodlof 3 st
  • venkel 1 st
  • handpeer 2 stuks

Garnituur:

  • walnoten 100 g
  • Bastiaanse blauwe 200 g

Opmaak:

  • rozijnen 50 g
  • Vene cress 1 bakje
  1. Groenten:

    Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed. Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken. Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
  2. Garnituur:

    Rooster de walnoten. Snijd de kaas in plakken.
  3. Opmaak:

    Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen. Verdeel de salade over de borden. Maak de salade af met de Bastiaanse blauwe, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.
+