Vegetarische gehaktballetjes met tomaat en rozemarijn | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • witte uien 2 stuks
  • olijfolie

Puree

  • kruimige kokende aardappels, geschild 1.2 kg
  • volle melk 3 dl
  • roomboter 150 g
  • zout,peper en nootmuskaat

Garnituur

  • verse rozemarijntakjes, gerist 6 st
  1. Saus

    Snijd de rode ui in ringen en stoof ze samen met de knoflook in de olie. Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid, toe en verwarm ze in de saus.
  2. Puree

    Breng de aardappels met wat zout aan de kook. Giet de aardappels af en stamp het geheel met een stevige garde. Breng de melk met de boter aan de kook en voeg dit toe. Breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  3. Garnituur

    Frituur de rozemarijn krokant.

  4. Opmaak

    Verdeel de puree samen met de gehaktballetjes over de borden. Maak het geheel af met de krokante rozemarijn en wat olijfolie.