Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • witte uien 2 stuks
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie
  • Knorr Primerba Rode Pesto 340g
    Knorr Primerba Rode Pesto 340g
    20 g
    Knorr Primerba Rode Pesto 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg
    600 g
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • De Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehaktbal Klein 2kg
    De Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehaktbal Klein 2kg
    900 g
    De Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehaktbal Klein 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Puree

  • kruimige kokende aardappels, geschild 1.2 kg
  • volle melk 3 dl
  • roomboter 150 g
  • zout,peper en nootmuskaat

Garnituur

  • verse rozemarijntakjes, gerist 6 st

Bereiding

  1. Saus

    Snijd de rode ui in ringen en stoof ze samen met de knoflook in de olie. Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid, toe en verwarm ze in de saus.
  2. Puree

    Breng de aardappels met wat zout aan de kook. Giet de aardappels af en stamp het geheel met een stevige garde. Breng de melk met de boter aan de kook en voeg dit toe. Breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  3. Garnituur

    Frituur de rozemarijn krokant.

  4. Opmaak

    Verdeel de puree samen met de gehaktballetjes over de borden. Maak het geheel af met de krokante rozemarijn en wat olijfolie.