Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    20 g
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • sjalotten 150 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 60 g
  • Vergeten groenten (pastinaak, kervelknolletjes, topinamboer, peterseliewortel) 1 kg
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 1 dl
  • zout en peper

Bereiding

  1. Bereiding

    Bereid een liter groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de sjalotten en snijd fijn. Smoor ze samen met de knoflook in olijfolie. Schil en snijd de groenten in stukken. Was ze goed en doe ze bij het sjalottenmengsel. Voeg de groentebouillon, Blue Band Classique en peper en zout toe en laat 20 minuten rustig koken. Blender de soep tot puree en paseer door een zeef.