Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • suiker 75.0 g
  • witte wijn 50.0 ml
  • sojasaus 80.0 ml
  • sake 30.0 ml
  • sesamolie 10.0 ml
  • aardappelzetmeel 5.0 g
  • sinaasappel, zeste 1.0 st
  • oestersaus 5.0 g
  • steranijs 5.0 g
  • kaneel 3.0 g
  • zoethout 10.0 g
  • tofoe (gefermenteerde) 10.0 g
  • sjalotten 30.0 g
  • zwarte bonenpasta 30.0 g
  1. Saus

    Maak een karamelsaus met de suiker en de witte wijn.Blus af met de sojasaus en sake. Laat inkoken tot de helft, bevochtig met de groentebouillon. Voeg alle overige ingrediënten toe. Laat het mengsel 20 minuten koken, voeg aardappelzetmeel toe en zeef