Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Saus

  • suiker 75 g
  • witte wijn 50 ml
  • sojasaus 80 ml
  • sake 30 ml
  • Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    4 dl
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • sesamolie 10 ml
  • aardappelzetmeel 5 g
  • sinaasappel, zeste 1 st
  • oestersaus 5 g
  • steranijs 5 g
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kaneel 3 g
  • zoethout 10 g
  • tofoe (gefermenteerde) 10 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • sjalotten 30 g
  • zwarte bonenpasta 30 g

Bereiding

  1. Saus

    Maak een karamelsaus met de suiker en de witte wijn. Blus af met de sojasaus en sake. Laat inkoken tot de helft, bevochtig met de groentebouillon. Voeg alle overige ingrediënten toe. Laat het mengsel 20 minuten koken, voeg aardappelzetmeel toe en zeef