Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 290 Recepten
Geen recept gevonden
-
-
Pompoenrisotto met palmkool en beukenzwammen
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Spitskool-springrolls met BBQ mayo
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Koreaanse vegetarische bibimbap met quinoa
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Pindasoep met pompoen en kokosmelk
- Vegetarisch
- Soepen
- Vegetarisch
-
Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapenade (recept 2)
- Soepen
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapenade (recept 1)
- Soepen
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Bospaddenstoelensoep
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Pompoensoep uit Gruyéres met Gruyérekaas en pompoenpitten (Unox)
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Pompoensoep uit Gruyéres met Gruyérekaas en pompoenpitten
- Soepen
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad (op basis van Thaise Rode Curry Soep)
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad (op basis van Thaise Groenten soep)
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad (op basis van groenteboullion)
- Vegetarisch
- Soepen
- Vegetarisch
-
-
-
Vijgen met bittere sla en Parmezaanse kaas
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Doner vegan Kebab
- Vegetarisch
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
-
Bloody Mary
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in