Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereidingswijze:

  • geklaarde boter 200 ml
  • rundstoofvlees, handgesneden uit de nek 9 kg
  • uien, halve ringen 4 kg
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    30 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    100 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    50 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    20 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • komijnpoeder 10 g
  • tomatenpuree 800 g
  • Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    6 kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode paprika, in fijne reepjes 5 kg

Bouillon:

  • water 12 l
  • Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 500L
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 500L
    150 g
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 500L is aan je winkelwagen toegevoegd

Toevoegen:

  • groene olijven zonder pit 2 kg
  • kappertjes 500 g

Bereiding

  1. Bereidingswijze:

    Verhit de Phase en bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij. Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal Oelek, voeg de Knoflookpuree, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.

  2. Bouillon:

    Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot
  3. Toevoegen:

    Doe de olijven en kappertjes erbij en laat sudderen metdeksel op de pantot het vlees in draadjes trekt.
  4. Serveren:

    Serveer met rijst.