Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereidingswijze:

  • rundstoofvlees, handgesneden uit de nek 9 kg
  • uien, halve ringen 4 kg
  • komijnpoeder 10 g
  • tomatenpuree 800 g
  • rode paprika, in fijne reepjes 5 kg

Bouillon:

Toevoegen:

  • groene olijven zonder pit 2 kg
  • kappertjes 500 g
  1. Bereidingswijze:

    Verhit de Phase en bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij. Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal Oelek, voeg de Knoflookpuree, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.

  2. Bouillon:

    Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot
  3. Toevoegen:

    Doe de olijven en kappertjes erbij en laat sudderen metdeksel op de pantot het vlees in draadjes trekt.
  4. Serveren:

    Serveer met rijst.
+