Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Eieren

  • eieren 20.0 st
  • azijn

Garnituur

  • zuurdesemboterhammen 10.0 st
  • grove spinazie 500.0 g
  • boter 20.0 g
  • zout en peper

Opmaak

  • gerookte zalm 500.0 g
  • spinazie poeder 2.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunchgerechten.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Verwarm de Hollandaisesaus en voeg de mosterd en de smoke toe.
    • Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    • Zet de siphon onder druk met twee patronen.
  2. Eieren

    • Pocheer de eieren in water met een scheutje azijn.
  3. Garnituur

    • Rooster het brood.Was de spinazie en stoof deze kort met wat boter en breng op smaak met zout en peper.
  4. Opmaak

    • Verdeel de geroosterde zuurdesemboterhammen over de borden en beleg deze met de spinazie, asperges, zalm en daarop het gepocheerde ei.
    • Maak de eieren af met de Dijonaise saus en wat spinaziepoeder.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu