Ingrediënten
Rode kool gazpacho met mosterdijs en shiso
Soep

Mosterd ijs
Krokantje
Opmaak
Soep
-
water 7.5 dl
-
rodekool 225.0 g
-
truffelaardappels 60.0 g
-
appel, granny smith 150.0 g
-
witte uien, blokjes 35.0 g
-
Zwolsche stoof kruiden 1.5 g
-
balsamicoazijn 6.0 g
-
olijfolie 20.0 g
-
rode kool sap 2.0 dl
Mosterd ijs
-
eidooiers 85.0 g
-
rietsuiker 40.0 g
-
volle melk 500.0 g
-
melkpoeder 25.0 g
-
grove mosterd 55.0 g
-
dijon mosterd 15.0 g
Krokantje
-
Crunchy tuille mix, zuurdesem 50.0 g
-
water 60.0 g
-
olijfolie 15.0 g
Opmaak
-
olijfolie 40.0 g
-
shiso purper cress 1.0 bakje
This is the recipe