Griekse salade met taboulé en citrus vinaigrette (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

taboulé:

  • koud water 1 l
  • olijfolie extra vergine 1 dl

Garnituur:

  • rode ui 1 st
  • honingtomaatjes 30 st
  • komkommer 0.5 st
  • komkommer, mini 5 stuks
  • feta 200 g
  • groene olijven 200 g

Opmaak::

  • mint 4 takjes
  • zwarte peper
  1. taboulé:

    Doe de taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie. Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast
  2. Garnituur:

    Snijd de rode ui, tomaatjes en de komkommers in gewenste vorm. Breek de fetakaas in stukjes en halveer de groene olijven.
  3. Opmaak::

    Schep de taboulé om en verdeel deze over de disposable bowls Verdeel hierop de tomaten, komkommer, rode ui, fetakaas en de olijven. Garneer met wat mintblaadjes en kruid deze met grove zwarte peper. Verpak de citrus vinaigrette in aparte disposable bakjes.