Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • bleekselderij 200.0 g
  • bospeen 300.0 g
  • Radicchio 200.0 g
  • geroosterde paprika 200.0 g
  • rode ui 200.0 g
  • cherry tomaatjes, gemengde 1.0 kg
  • witte bonen, gekookt 400.0 g
  • snocciolate olijven 200.0 g
  • Hellmann’s Vinaigrette Tomaat Aardbei Vloeibaar 1L 3.0 dl

Opmaak

  • basilicum 25.0 g
  • zuurdesem croutons 200.0 g
  • zwarte peper

Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn.

Een vinaigrette is een dressing, maar een dressing hoeft niet per definitie een vinaigrette te zijn.

...

Bereiding

  1. Salade

    Kook de penne beetgaar in water met wat zout.

    Maak de bleekselderij en de bospeen schoon, snijd ze in plakjes en blancheer ze kort.

    Snijd de radicchio en de geroosterde paprika in stukjes en de rode ui in brunoise.

    Halveer de tomaatjes en spoel de witte bonen af.

    Vermeng de pasta met de selderij, bospeen, radicchio, paprika, rode ui, witte bonen en de olijven en maak het geheel aan met wat vinaigrette.

  2. Opmaak

    Verdeel de pastasalade over de bowls.

    Verdeel de gesneden tomaatjes samen met de basilicum en de croutons over de salade.

    Maak de pasta salade af met de rest van de vinaigrette en wat grof gemalen zwarte peper.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu