Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten

  • courgette 2.0 st
  • aubergines 2.0 st
  • olijfolie
  • zout en peper

Garnituur

  • vleestomaten 1.0 kg
  • zebra tomaten 1.0 kg
  • Gemarineerde artisjokken 400.0 g
  • kropsla 400.0 g

Opmaak

  • snocciolate olijven 350.0 g
  • groene olijven 30.0 g
  • tuinkers 30.0 g
  • zwarte peper 1.0 g
  1. Groenten

    Maak de courgettes en de aubergines schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.

    Meng ze met de tijm en de olijfolie en kruid ze met zout en peper.

    Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.

  2. Garnituur

    Snijd de tomaten en de artisjokharten grof in gelijkmatige stukken.

    Was de kropsla en slinger deze droog met een slacentrifuge.

  3. Opmaak

    Verdeel de kropsla over de borden.

    Verdeel de geroosterde groenten er samen met de tomaten, artisjok en de olijven bij.

    Maak de salade af met de vinaigrette, tuinkers en wat zwarte peper.