Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 2

  • tomaten 2.0 st
  • 1/2 krop iceberg sla 100.0 g
  • Witte ui 1.0 st

Step 1

Step 3

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 200.0 g
  • augurk, in plakjes gesneden 150.0 g

Getoaste briochebol met gesmashte vegetarische raw nobeef burger, ui, cheddar en mayonaise en ketchup.

...

Bereiding

  1. Step 2

    Snijd de tomaat in plakjes. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Schaaf de ui op de mandoline in zo dun mogelijke plakjes. 
  2. Step 1

    Draai van de vegetarische burger een ronde bol. Verwarm een bakplaat op 210 graden. Leg hierop een paar ringetjes van de ui en smash hierop de vegetarische burger tot een platte schijf. Wacht tot de onderkant flink bruin en krokant is, steek met een plaatsteker de burger van de plaat en draai hem om. Leg er nu een plak cheddar op en laat bakken tot de burger gaar is. 
  3. Step 3

    Toast de binnenkant van de briochebol op de plaat goudbruin. Smeer het broodje ruim in met de mayonaise en de ketchup en leg hierop de tomaat, ijsbergsla en augurk. Leg daarop de burger met de cheddar en plaats daarop het dakje van het broodje. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu