Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding:

Aardappelpuree:

  1. Bereiding:

    Isvoor 5x1/1 gastronorm.

    Verhit de Phase en bak de uien en de wortelen aan tot deze zacht zijn.
    Voeg het gehakt toe en zet het vuur lager, gaar 5 min.Voeg de tomatenpuree en Worcestershiresaus toe, bak nog even verder.
    Voeg het water en de Geconcentreerde Rundbouillon toe en laat een 40 min. sudderen.
  2. Aardappelpuree:

    Breng het water voor de puree aan de kook en voeg van het vuur al roerend de puree toe, werk af met de boter en de Blue Band.
  3. Afwerken:

    Doe het licht vochtige gehakt in een diepe gastro van 6 cm. en verdeel de puree er over.
    Verhit de oven voor op 180°C. en zet ongeveer 20 à 25 min. in de oven tot dat de bovenkant bruin wordt.
    Laat 5 min. staan voordat je de gehaktschotel serveert.

    Tip: U kunt ook lamsgehakt gebruiken in dit recept.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan