Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding:

  • geklaarde boter 200 ml
  • uien, blokjes 5 kg
  • winterwortel, in blokjes 4 kg
  • gemengd gehakt 12 kg
  • tomatenpuree 500 g
  • Worchestershire saus 800 ml
  • water 2 l
  • Knorr Professional Geconcentreerde Runderbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Runderbouillon Vloeibaar 1L
    200 mg
    Knorr Professional Geconcentreerde Runderbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Aardappelpuree:

  • water (voor puree) 16 l
  • Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    4 kg
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • boter 1 kg
  • kookroom 2 l

Bereiding

  1. Bereiding:

    Isvoor 5x1/1 gastronorm. Verhit de Phase en bak de uien en de wortelen aan tot deze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en zet het vuur lager, gaar 5 min.Voeg de tomatenpuree en Worcestershiresaus toe, bak nog even verder. Voeg het water en de Geconcentreerde Rundbouillon toe en laat een 40 min. sudderen.
  2. Aardappelpuree:

    Breng het water voor de puree aan de kook en voeg van het vuur al roerend de puree toe, werk af met de boter en de Blue Band.
  3. Afwerken:

    Doe het licht vochtige gehakt in een diepe gastro van 6 cm. en verdeel de puree er over. Verhit de oven voor op 180°C. en zet ongeveer 20 à 25 min. in de oven tot dat de bovenkant bruin wordt. Laat 5 min. staan voordat je de gehaktschotel serveert. Tip: U kunt ook lamsgehakt gebruiken in dit recept.