Menu
Punten

Ingrediënten

+

Roodbaars:

  • Roodbaars filet 800.0 g
  • olijfolie 20.0 g
  • zout en peper

Aardappels:

  • aardappels, grote vastkokende 2.0 st
  • fleur de sel

Groenten:

  • sugarsnaps 200.0 g
  • haricots-verts 200.0 g
  • doperwten 200.0 g
  • zeekraal 50.0 g

Opmaak:

  • bieslook olie 0.5 dl
  • Salad Peas 20.0 takjes

...

Bereiding

  1. Roodbaars:

    • Kruid de roodbaarsmootjes met zout en peper en bak ze in wat olijfolie.
  2. Aardappels:

    • Was en schil de aardappels. 
    • Frituur de aardappelschillen op 140 graden krokant en kruid ze met zout. 
    • Snijd de aardappels in brunoise en bak ze krokant en kruid ze met wat zout.
  3. Groenten:

    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.
    • Maak ze af met wat boter en breng op smaak met zout en peper.
  4. Opmaak:

    • Verdeel de groenten en de roodbaars over de borden.
    • Schep de saus erbij samen met wat bieslookolie.
    • Maak het geheel af met de krokante aardappelschillen en salad peas.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu