Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Falafel

  • Sosa gelburger 8 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 500 g
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • sjalotjes 80 g
  • koriander 10 g
  • mint 5 g
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Opmaak

  • tomaten 4 st
  • komkommer 1 g
  • radijs 10 st
  • rode ui 1 g
  • ijsbergsla 0.5 krop
  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    2 dl
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • koriander 12 takjes
  • mint 6 takjes
  • Hellmann's Passion Fruit Vinaigrette 2 dl
  • Turkse broodjes 5 st

Bereiding

  1. Falafel

    Cutter de uitgelekte kikkererwten samen met de kerrie en de knoflookpuree. Maak de sjalot schoon en snijd deze samen met de koriander en de mint fijn. Meng deze samen met de gelburger door de kikkererwtenpuree. Verdun de massa eventueel iets met water als deze te stevig is. Breng op smaak met zout en peper. Vorm van de kikkererwtenpuree mooie koekjes en bak deze aan beide kanten in wat Phase.
  2. Opmaak

    Verdeel de gesneden groenten over de schaaltjes en maak af met wat vinaigrette. Leg de falafal erbij en garneer met wat takjes koriander en mint. Serveer met Turks brood en de dressing.