Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    20 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zalmfilet 800 g
  • Hellmann's Cocktail Saus 3L
    Hellmann's Cocktail Saus 3L
    300 g
    Hellmann's Cocktail Saus 3L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • eieren 10 st
  • kropsla 1 st

Opmaak

  • zoetzure sjalotjes 300 g
  • limoen 1 st
  • Vene cress 1 bakje
  • zwarte peper

Bereiding

  1. Garnituur

    Bereid de visbouillon en pocheer hierin de zalm. Pluk de zalm grof en maak deze aan met wat cocktailsaus. Kook de eieren, pel en halveer ze. Was de sla, pluk ze grof en maak ze goed droog.
  2. Opmaak

    Verdeel de kropsla, zalm, eieren en de sjalotjes over het brood. Maak het geheel af met de bloedzuring, limoenen wat zwarte peper. Serveer met wat cocktailsaus apart.