Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hert

  • hertenfilet 800.0 g
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Garnituur

  • winterwortel, truffelaardappel en pompoen 400.0 g
  • schorseneren 200.0 g
  • bundelzwammen 1.0 bakje

Opmaak


Een prachtig samenspel van kleuren, structuren en smaken van het seizoen.

...

Bereiding

  1. Hert

    Kruid de hertenfilet met zout en peper.Verhit de boteren bak hierin de hertenfilet mooi rosé.Laat het vlees afkoelen.
  2. Garnituur

    Snijd de groenten in brunoise en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in gezouten water.Was de schorseneren goed en snijd ze in dunne plakjes.Frituur de plakjes schorseneren krokant op ca 160ºC.Snijd de bundelzwammen en bak ze kort in wat boter en kruid ze met zout en peper.
  3. Opmaak

    Snijd de reefilet in dunne plakjes en leg ze op de borden.Schep de wintergroenten en de bundelzwammen over de carpaccio en verdeel de vinaigrette erover.Garneer met de cress, Oost Indische kers blaadjes en de chips van schorseneren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu