Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Hert

  • hertenfilet 800 g
  • zout en peper

Garnituur

  • winterwortel, truffelaardappel en pompoen 400 g
  • schorseneren 200 g
  • bundelzwammen 1 bakje

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1 bakje
  • asanga cress 0.25 bakje
  1. Hert

    Kruid de hertenfilet met zout en peper. Verhit de Phase en bak hierin de hertenfilet mooi rosé. Laat het vlees afkoelen.
  2. Garnituur

    Snijd de groenten in brunoise en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in gezouten water. Was de schorseneren goed en snijd ze in dunne plakjes. Frituur de plakjes schorseneren krokant op ca 160ºC. Snijd de bundelzwammen en bak ze kort in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  3. Opmaak

    Snijd de reefilet in dunne plakjes en leg ze op de borden. Schep de wintergroenten en de bundelzwammen over de carpaccio en verdeel de vinaigrette erover. Garneer met de cress, Oost Indische kers blaadjes en de chips van schorseneren.
+